Guitar Chord Name Finder


| |
Skarp | Beboelseslejligheder
| Tilfældig | Stop
holdbar Med Sen
IndstillerAfløse


Superstrings Guitar Akkord Benævne Finder
af Jim Cranwell ...Millioner i Guitar Akkorder 
Funktionær henvende heraf side...
http:/www.gootar.com/guitar/indexdanish.html
  New!   Akkord Benævne Finder Hos Klang
  New!   Savn flere gnave? Finder Syv
  New!   Talløs Strenge Finder
  New!   Savn en fremskreden gengivelse
heraf plan plus andre?
Hassle- Omkostningsfrit, Automatisk placere- oppe
Blive sig Nu! ...kommer hos klang!

Hitte den benævne i hvilken som helst akkord!
Netop skridt jeres mus slut en gnave holdning oven på den fretboard og falde i hak oven på sig hen til omfatte den kommentar i den akkord. Selv om jer falde i hak oven på den samme følge men anderledes opstille sig vil lave om på sig. Selv om jer falde i hak oven på en kommentar allerede på plads... sig vil ophæve sig
Igen...
Falde i hak i... : 0 : 2 : 5 : 7 : 10 : 0 : ..."placere nemlig indstiller" så er der ikke mere " afløse"
Alt er eventuel...
Den bedst akkord benævne er til hverdag skrevet lige ud. Hvis ikke... hvilke fremviser nemlig den lægge op benævne er til hverdag ( ikke nødvendigvis) den bedst valgmulighed hen til hjælp, hvis ikke der står, at "11th" eller "13th" et eller andet sted i den display, så er der ikke mere det vil sige sikkert den akkord det drejer sig om og det er viser jer hvad kommentarer er ligeledes inkluderet i den akkord. Hvor der står, at 11th eller 13th sig betyder der er ligeledes en 7th inkluderet i den akkord ( hvilken som helst lovlig 9th, 11th eller 13th akkord ligeledes har en 7th igen),... den pause i den akkord navne vist er den plan tvinger en akkord benævne op fra al mulig ugifte kommentar at var pillet i den akkord. Indeværende plan vil afgøre jer lige netop hvad er i den akkord, if's and's og but's. For eksempel selv om du er viser en mindre akkord ( mindre tredjedel) men jer ligeledes nyde den tredjedel i sig, sig vil sige fra... m w3 || Rm33 ( rod, mindre tredjedel, hos 3) ... alt det vil sige til hverdag i en akkord men nu undlod er x'd ud... no5 no3 og lignende..
m"" : i den følge betyder mindre akkord eller mindre tredjedel ( forøget 9th og mindre tredjedel er den samme kommentarer), kommentarer i den skala
Rd22m334d55a56b77
Den display efter den akkord benævne...
|| R er den Rod, så er der ikke mere den aftalt kommentarer anvendte i den akkord.
Her er den det hele shebang || R, d2, 2, m3, 3, 4, d5, 5, a5, 6, b7, 7,
Det var det Rod , uklar other, other, mindre tredjedel, tredjedel, fjerde, uklar femte, femte, aug femte, sjettedel, beboelse syv (7th), syv (maj7)
Eventuel display heri format har en overtallig ( flere sig) 2, 5, eller 7 i sig, i.e. d22, 5a5, b77, jer kunne til hverdag liniere sig ud.
m33 måtte ligefrem være et eller andet fordi forøget 9th og mindre tredjedel er den samme kommentarer
eksempel.. "C syvende skarp niende" er en lovlig akkord... C 7th aug9 w3 || Rm335b7
R d2 2 m3 3 4 d5 5 a5 6 b7 7
rod -2 2nd m3 3rd 4th -5 5th +5 6th b7th maj7
Rod uklar other other mindre tredjedel tredjedel fjerde uklar femte femte aug femte sjettedel beboelse syv (7th) syv (maj7)

Placere nemlig Indstiller...
Selv om jer ville gerne lave om på den total indstiller... netop postere hvilke akkord kommentarer ville klang selv om du var leger en lukke op akkord i den alternativ indstiller ( selv om jer savn " lukke op E" indstiller... falde i hak i en hel "E akkord") så er der ikke mere falde i hak " placere Indstiller" nu den guitar er indstillet hen til at indretning i kommentarer, " placere Indstiller" bare forandringer den kommentarer at du har oven på den fretboard... hvilken som helst følge in blanco vil restere den samme ( selv om jer savn " henlægge D" du vil bare være nødt til at falde i hak den 6th følge, 10th gnave). Jer kunne hjælp indeværende ( selvfølgelig) nemlig hvilken som helst guitar indstiller samt hvilken som helst indstiller nemlig hvilken som helst instrument... Ukulele, Mandolin, Banjo, netop indstille fire eller fem strenge hen til hvilke den instrument indstiller er... så er der ikke mere hjælp bare dem strenge.
For eksempel Ukulele indstiller " × × 5 5 5 5 " = " × × G C E En"
Virkelig Capo:
Selv om jer ville gerne hjælp en " virkelig Capo", netop falde i hak oven på den samme gnave bringe i niveau tværs over den hals ( for eksempel tredjedel gnave " 3 3 3 3 3 3 ") så er der ikke mere falde i hak " placere nemlig indstiller", nu den guitar er indstillet "G C F Bb D G" . (selvfølgelig jer kunne indstille sig hen til en alternativ indstiller og virkelig Capo henne ved hvilken som helst gnave eller hvilke/ overalt hvor jer savn).
eksempel.. "lukke op E indstiller" henne ved den femte gnave... = " 5 7 7 6 5 5 " ..."placere nemlig indstiller"
Nu hvilke jer falde i hak oven på vil være displayed som om jer fik en Capo oven på den femte og var indstillet hen til " lukke op E" eller " en E Vekselstrøm# E En"
kommentar jer lad være være nødt til at lave indeværende pludselig, jer kunne falde i hak "5 5 5 5 5 5" ( meget sigende... JEG savn capo 5th gnave) så er der ikke mere "x 2 2 1 x x" ( og " lukke op E" ...hvilke er ligefrem en " en" nu fordi du er henne ved den 5th gnave) nemlig den samme " lukke op E" 5th gnave indstiller, hvilke kommentarer du har oven på gnave råd vil sammenlægge i den indstiller.
Slette:
slette vil ophæve alt og placere den guitar igen hen til "E EN D G B E" indstiller hvis ikke du har den afløse boks kontrollerede
afløse:
Når som helst du har " placere en indstiller" jer ville gerne opspare ( for eksempel igen "E B G D EN E" ) falde i hak " afløse"...indeværende vil " slutte op butik" og den indstiller vil ophold henne ved hvad den er siden og vil ikke reset selv om jer rense luften display.
| Skarp | beboelseslejligheder |
Standard nedgang nemlig plan kommentar display er højst simpel enharmonic værdi...
C , C# , D , Eb , E , F , F# , G , Ab , EN , Bb , B
selv om jer ville gerne overskrive indeværende skema og display bare skarp eller beboelseslejligheder, falde i hak jeres prima
29() : en niende kommentar ( den samme kommentar nemlig other). Selv om jer sammenlægge den 9th kommentar hen til hvilken som helst akkord sig ville være vel overvejet en "add9" akkord.
I en sand " niende" akkord den " beboelse syvende" er ligeledes inkluderet 1, 3, 5, b7, 9 i( en "C9th" eller "C7th" akkord den " beboelse 7th" eller "b7" ...til hverdag netop alarmeret "7th" er en "Bb eller En# kommentar").
Hvilken som helst akkord at siger større... "større niende", " større trettende" betyder den syvende kommentar er blevet ophøjet 1, 3, 5, 7, 9 ikke( den niende eller den trettende Selv om den plan viser "9" i den display sig betyder den 9th kommentar ( eller 2nd) står opført i den akkord. Selv om den plan viser noget i retning af " mindre niende" du har ligefrem oprette en sand niende akkord afveksling.
29() mnemonic hukommelse indretning: 2 + 7 = 9
411() : en elleve ( den samme kommentar nemlig fjerde).
I en sand " elleve" akkord 1, 3, 5, b7, 9, 11 den niende og den beboelse syvende er ligeledes inkluderet men den 5th og 9th eller den 3rd og 5th er til hverdag undlod
411() mnemonic hukommelse indretning: 4 + 7 = 11
613() : den trettende ( den samme kommentar nemlig sjettedel
EN sand "13th" akkord inkluderer den... 1, 3, 5, b7, 9, 11, 13
men selv om jer mærke der er syv kommentarer...og det var det ikke igangværende hen til arbejde oven på den guitar altså den 5th og den 9th eller den 9th og den 11th er sædvanligvis undlod af akkord
613() mnemonic hukommelse indretning: 6 + 7 = 13
Betydelig Kommentar: selv om noget akkorder lige Am7th og C6th vil altid indeholde den samme kommentarer... at er ikke altid nødvendigvis sand. Her er den overhøre... selv om jer falde i hak i noget i retning af... [ 3 3 3 3 3 3 ] og jo | G mindre elleve | C elleve | Bb 6/9 | sig gør ikke nedrig disse er den samme akkorder hos anderledes navne, sig betyder indeværende specifik indretning i kommentarer kan alarmeret dem navne... nu falde i hak heri... [ 3 3 3 3 3 5 ] og du vil se efter den | G mindre elleve | har en afveksling at kunne skønt kan alarmeret indeværende ny indretning i kommentarer men den anden akkorder nyde forsvundne.
Anderledes Akkord...
Indeværende er den anderledes akkord Jeg har nogen sinde set i mig liv...
Selv om jer lad være tro mig,
"falde i hak sig i" og se på den følge,
I begyndelsen det trækker op til en fejl, eller umulig, men det kan der ikke være tale om.

Leger Aflæsse:
| indeks= | midt= | ring= | lyserød= |
Den bedst måde hen til leg en akkord er hvordan end jer beføle højst hyggelig hos, selv om JEG altid prøve til at sætte selv oppe nemlig en nemme lave om på hen til den næste akkord lige...
Leger en "G" hos fingre 3,2,4 sætter i stand til en næsten umiddelbar henlægge til "C" hos fingre 3,2,1
Leg en " en" hos fingre 2,3,4 selv om du er igangværende hen til en "E" 2,3,1, næste, altid prøve til at sætte dig selv oppe. Eksempler nedenstående...
indeks= midt= ring= lyserød=

G fr- lukke op
G B D G B G
C fr- lukke op
x C E G C E
EN fr- lukke op
x EN E Vekselstrøm# E
E fr- lukke op
E B E G# B E