Guitar Chord Name Finder


| |
Sharps | Vlakten | Rand | Einde
Snelle Langzaam Med
Het stemmen Slot


De Vinder van de Naam van de Snaar van de Gitaar van Superstrings
door Miljoenen van Jim Cranwell… Snaren van de Gitaar  
Officieel adres van deze pagina…
http://www.gootar.com/guitar/indexdutch.html
  New!   De Vinder van de Naam van de snaar met Geluid
  New!   Vereis meer lijstwerken? Vinder Zeven
  New!   Om het even welk Aantal de Vinder van Koorden
  New!   Wil een geavanceerde versie
van dit programma plus anderen?
Ruzie-vrije, Automatische opstelling
Word nu het! ...com S met geluid!

Vind de naam van om het even welke snaar!
Beweeg enkel uw muis over een lijstwerkpositie inzake fretboard en klik op het om de nota in de snaar te omvatten. Als u op het zelfde koord maar verschillende plaats klikt zal het het veranderen. Als u op een nota reeds op zijn plaats… klikt zal het het verwijderen
Leden van de linkervleugel…
Klik in…: 0: 2: 5: 7: 10: 0: … „plaats zoals stemmend“ toen „slot“
Om het even wat is mogelijk…
De beste snaarnaam wordt gewoonlijk uitgeschreven net. Als niet… welk vertoningen ook als kortste naam gewoonlijk (niet noodzakelijk) de beste optie is te gebruiken, tenzij het „elfde“ of „dertiende“ ergens in de vertoning zegt, dan die waarschijnlijk de snaar in kwestie is en het toont u welke nota's ook inbegrepen in de snaar zijn. Wanneer het elfde zegt of dertiende het middelen er ook zevende inbegrepen in de snaar (om het even welke geldige 9de, 11de of 13de snaar heeft ook zevende daarin) zijn,… is de rest getoonde snaarnamen het programma dat een snaarnaam dwingt uit elke enige nota die in de snaar werd geplukt. Dit programma zal u precies vertellen wat in de snaar is, als en en slechts. Bijvoorbeeld als u een minder belangrijke snaar (minder belangrijk derde) maar toont u hebt ook het derde daarin, zal het… dat m w3 zeggen || Rm33 (wortel, minderjarige derde, met 3)… is om het even wat die gewoonlijk in een snaar is maar nu weggelaten x'd uit… no5 no3 etc….
„m“: in de minder belangrijke snaar of de minderjarige derde van resultaatmiddelen (het vergrote 9de en minder belangrijke derde is de zelfde nota's), nota's in de schaal
Rd22m334d55a56b77
De vertoning na de snaarnaam…
|| R is de Wortel, dan de nauwkeurige nota's die in de snaar worden gebruikt.
Hier is gehele shebang || R, d2, 2, m3, 3, 4, d5, 5, a5, 6, b7, 7,
Dat is Wortel, verduistert tweede, tweede, minder belangrijk derde, derde, vierde, verduistert vijfde, vijfde, fif augustus, zesde, vlakte zeven (zevende), zeven (maj7)
Als om het even welke vertoning in dit formaat een extra (meer dan één) 2 heeft, kunnen 5, of 7 daarin, d.w.z. d22, 5a5, b77, u het gewoonlijk uitsluiten.
m33 zou eigenlijk iets kunnen zijn omdat het vergrote 9de en minder belangrijke derde de zelfde nota's is
voorbeeld… „Scherpe is negende van C zevende“ een geldige snaar… C zevende aug9 w3 || Rm335b7
R d2 2 m3 3 4 d5 5 a5 6 b7 7
wortel -2 tweede m3 derde vierde -5 vijfde +5 zesde b7th maj7
Wortel verduister tweede tweede minderjarige derde derde vierde verduister vijfde vijfde fif augustus zesde vlakke zeven (zevende) zeven (maj7)

Reeks zoals Stemmend…
Als u het algemene stemmen wilt enkel veranderen… ga welk snaarnota's ook in zouden klinken als u een open snaar die in het alternatief speelde (als u het stemmen van „Open E“… klik in een regelmatige „snaar van E“) stemt wilt dan klikt „plaatst het Stemmen van“ nu de gitaar gestemd bent aan die regeling van nota's, „plaats het Stemmen“ verandert slechts de nota's die u op fretboard hebt… om het even welk koord leeg verlaten het zelfde zal blijven (als u „daling D wilt“ u slechts het 6de koord, het 10de lijstwerk) zult moeten klikken. U kunt dit (natuurlijk) voor gebruiken om het even welke gitaar het stemmen en ook om het even welke het stemmen voor om het even welk instrument… De ukelele, Mandoline, Banjo, stemt enkel vier of vijf koorden aan wat instrument het stemmen… toen is gebruiken slechts die koorden.
Bijvoorbeeld het stemmen „× × 5 5 5 5“ van de Ukelele = „× × G C E A“
Virtuele Capo:
Als u een „Virtuele Capo“ wilt gebruiken, enkel op het zelfde lijstwerkniveau over de hals (bijvoorbeeld derde lijstwerk“ 3 3 3 3 3 3 „) klikken klik dan „plaatsen zoals stemmend“, nu de gitaar „G C F BB D G“ gestemd is. (natuurlijk kunt u het aan het alternatieve stemmen en virtuele Capo stemmen bij om het even welk lijstwerk of wat/waar u behoefte).
Voorbeeld… „Open E dat“ bij het vijfde lijstwerk stemt… =“ 5 7 7 6 5 5 „… „plaatsen zoals stemmend“
Nu worden getoond zal wat u klikt alsof u had een Capo op het vijfde en aan „Open E“ of „E A.C. # E A“ werd gestemd
Nota: u moet niet dit doen alles in één keer, kon u „5 5 5 5 5 5“ geklikt hebben (betekenend… Ik wil capo 5de lijstwerk) toen „x 2 2 1 x x“ (en „open E“… dat eigenlijk nu „A“ is omdat u bij het 5de lijstwerk) bent voor 5de het lijstwerk het zelfde van „open E“ stemmen, welk nota's ook u op lijstwerkraad hebt in het stemmen zullen toevoegen.
Ontruim:
duidelijk zal alles verwijderen en zal de gitaar terug naar „E A D G B E“ stemmend plaatsen tenzij u de gecontroleerde slotdoos hebt
slot:
Wanneer u „het stemmen“ u hebt geplaatst (bijvoorbeeld lid van de linkervleugel „E B G D A E“) klik „slot“ willen bewaren… zal dit „dichte omhooggaande winkel“ en het stemmen zal blijven bij wat het weldra is en niet zal terugstellen zelfs als u de vertoning ontruimt.
| Sharps | Vlakten |
Het gebrek dat voor de vertoning van de programmanota is plaatst gemeenschappelijkste enharmonische waarde…
C, C#, D, Eb, E, F, F#, G, Ab, A, BB, B
als u deze vorm en vertoning slechts sharps of vlakten wilt beschrijven, klik uw keus
2 (9): een negende nota (de zelfde nota zoals tweede). Als u de 9de nota aan om het even welke snaar toevoegt het als een „add9“ snaar worden beschouwd.
In een ware „negende“ snaar „vlakke is de zevende“ ook inbegrepen 1, 3, 5, b7, 9 (in „C9th“ of „C7th“ de snaar de „vlakte zevende“ of „b7“… gewoonlijk enkel geroepen „zevende“ is „BB of een nota A#“).
Om het even welke snaar die belangrijk… zegt „belangrijke negende“, „belangrijke dertiende“ betekent de zevende nota 1, 3, 5, 7, 9 is opgeheven (niet de negende of de dertiende). Als het programma toont „9“ in de vertoning het betekenen zijn de 9de nota (of tweede) inbegrepen in de snaar. Als het programma iets als „minderjarige negende“ toont u hebt eigenlijk een ware negende snaarvariatie gevonden.
2 (9) mnemonic geheugenapparaat: 2 + 7 = 9
4 (11): elfde (de zelfde nota zoals vierde).
In een ware „elfde“ snaar 1, zijn 3, 5, b7, 9, 11 de negende en de vlakte zevende ook inbegrepen maar de vijfde en de negende of de derde en de vijfde worden gewoonlijk weggelaten
4 (11) mnemonic geheugenapparaat: 4 + 7 = 11
6 (13): de dertiende (de zelfde nota zoals zesde), 
Een ware „13de“ snaar omvat… 1, 3, 5, b7, 9, 11, 13
maar als u opmerkt zijn er zeven nota's… en dat gaat niet aan de gitaar werken zodat worden de vijfde en de negende of de negende en de elfde algemeen weggelaten van snaar
6 (13) mnemonic geheugenapparaat: 6 + 7 = 13
Belangrijke Nota: hoewel sommige snaren zoals Am7th en C6th altijd de zelfde nota's… zullen bevatten die niet altijd waar noodzakelijk is. Hier is de test… als u in iets als… klikt [3 3 3 3 3 3] en u ziet | G minderjarige elfde | C elfde | BB 6/9 | het betekent niet dit de zelfde snaren met verschillende namen zijn, betekent het deze specifieke regeling van nota's die namen kan worden genoemd… nu klikt in dit… [3 3 3 3 3 5] en u zult zien | G minderjarige elfde | heeft een variatie die nog kan deze nieuwe regeling van nota's kan worden genoemd maar de andere snaren zijn verdwenen.
De Snaar van Weirdest…
Dit is de meest weirdest snaar die ik in mijn leven ooit heb gezien…
Als u me niet gelooft,
„klik het in“ en bekijk het resultaat,
Aanvankelijk kijkt het als een fout, of onmogelijk, maar het is niet.

Speel Uiteinde:
| index=1 | middle=2 | ring=3 | pinky=4 |
De beste manier om een snaar te spelen is nochtans u voelt het comfortabelst met, hoewel ik altijd probeer om voor een gemakkelijke verandering in de volgende snaar als op te zetten…
Het spelen van „G“ met vingers 3.2.4 laat een bijna directe overdracht aan „C“ met vingers 3.2.1 toe
Speel „A“ met vingers 2.3.4 als u naar „E“ 2.3.1, daarna, altijd probeert gaat om op te zetten. Voorbeelden hieronder…
index=1 middle=2 ring=3 pinky=4

Fr-open G
G B D G B GFr-open C
X C B.V.C EFr-open
x E A.C. # EFr-open E
E B B.V. # B E